OMTANKE

Framtiden är här, vi hjälps åt att skapa en omtanksam värld för kommande generationer

JIJ Plast AB - När det gäller formsprutning av plast

Vi är måna om en bättre framtid för kommande generationer och därför är såklart bioplaster en av flera naturliga delar av vårt fokus för vårt ständiga förbättringsarbete.

JIJ-Plast AB är medlem i Nordisk Bioplastförening och som formsprutningsföretag är vi aktivt i framkant för att värna om vår miljö, läs mer här.

Vi är en komplett leverantör av formsprutade plastprodukter till industrin sedan 1967.

Vår maskinpark består av ca 30 högautomatiserade formsprutningsmaskiner med robotar och krinutrustning som kontinuerligt uppdateras för att kostnadseffektivisera och optimera produktionsprocessen.

Vår slimmade och effektiva organisation bidrar till en flexibilitet med snabb omställningsprocess. Det ger även korta produktionsserier ekonomisk fördel.

Inom företaget har vi fullt utrustad verkstad som möjliggör prototyptillverkning, kortserieproduktion, 3d-printing och efterbearbetning av produkter. Även montering och paketering bistår vi med.

Vi har även stor erfarenhet av produktutveckling samt ett stort kontaktnät som gör att vi smärtfritt kan hjälpa till med långt mer än ”bara en plastbit”.

Ni är välkomna med er egna produktidé. Vi hjälper er att vidareutveckla och konstruera, vi går sen via prototyper till full produktion. Även samordning med ev underleverantörer kan erbjudas. Ert projekt kan alltså innehålla långt mer än bara en formsprutad detalj! Se gärna exempel på vårt arbete med utskärningsknivarna Pathease 80 & 150 här

Givetvis hjälper vi till med allt från den minsta lilla plastbiten till större projekt, ring oss gärna nu direkt på 042-220015 så ser vi hur vi kan hjälpas åt för att skapa en bättre värld tillsammans.